De er super nemme at lave, og så holder de en fin flad form så man hverken behøver at skære til eller lignende...
Grundopskrift giver ca 24 stk.
250 g. Smør
250 g. Sukker
4 Æg
250 g. Mel
1 tsk. Vanille
1 tsk. Salt
2 tsk. Bagepulver
1 dl. Mælk
- Ovnen tændes på 200 grader, og muffinsformene gøres klar.
- Smør og sukker piskes på højeste hastighed i et par minutter.
- Tilsæt æg 1 af gangen, og pisk grundigt imellem hvert æg.
Smørmassen skal ende med at se sådan ud. |
- Alle de "tørre" ingredienser blandes sammen og blandes nu i smørmassen skiftevis med mælk. I denne omgang lavede jeg dem med kakao, men de kan laves på et utal af måder.. Det er kun fantasien der sætter grænser :)
Den færdige dej. |
-
Jeg bruger en plastikkande, som jeg beklæder med en frysepose. Her hælder jeg så dejen ned i, og derefter kan jeg fylde mine forme uden at have dej ud over det hele.. :)
Jeg brugte nogle nye forme fra Dr. Oetker som jeg fik af mine tidligere kollegaer i afskedsgave.. De er hammer gode, og kagerne kommer perfekte ud af formen, og så holder de også farverne fint efter bagning!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar