Lidt om mig

Mit billede
Jeg er en ung kvinde på 24 år, som for nyligt blev fanget i denne skønne kage verden. Jeg er ikke professionel, uddannet konditor eller det der ligner, men jeg elsker at hygge mig med kager, pyntning osv. Så der er helt sikkert ting jeg kan gøre bedre, mere rigtigt o.s.v. men dette er kun på hygge basis, og helt mit eget :) Jeg kan ikke love at det kun er kager det skal handle om, men det vil fortsat være i den søde ende ;-)

tirsdag den 7. februar 2012

Chokolade frosting.

Denne frosting/smørcreme kan bruges både til at smørre en kage op med, eller som topping på cupcakes. Den er dejlig let i smagen, og bedst af alt så smager den ikke af smør.!

Opskrift på chokolade frosting.

350 g flormelis (kan varieres alt efter hvor fast en konsistens man ønsker)
100 g blødt smør (lurpak! -kærgården er "no-go")
0,4 dl mælk
100 g mørk chokolade/2 spsk kakao

Bruges der chokolade, skal denne smeltes inden du går igang så den kan stå og køle lidt.

Flormelis og smør piskes godt sammen til det har en cremet konsistens. Mælken piskes i, og herefter, enten den afkølede smeltede chokolade eller kakaopulveret.


Her er frostingen brugt til at smørre en chokoladekage op, samt som dekoration.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar