Det blev til disse skønne cupcakes, som jeg glæder mig til at lave igen, og igen... De er skønne, bløde, saftige og så kan de varieres med hakkes lys eller mørk chokolade, samt alverdens toppings! :-)
Opskrift på hindbærcupcakes.
250 g sukker
250 g smør
3 æg
2 tsk. vanille
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
250 g mel
1 dl mælk
200 g frosne hindbær
Ovnen forvarmes til 200 grader.
De frosne hindbær hældes i lille gryde, og koges til de er helt most.
Sukker og smør piskes kraftigt til fast masse. Æg piskes i 1 af gangen, og der skal piskes godt imellem hvert æg.
Vanille og salt piskes i. Mel og bagepulver blandes, og piskes i dejen skiftevis med mælken. Der må endelig ikke piskes for meget.
Den afkølede hindbærmasse vendes i dejen.
Hældes i muffins forme og bages i ca 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar